- Origarden este un mic univers paralel, o lume în care hârtia se visează gând, cântec, impresie, amintire.
Origarden este şi o invitaţie la un garden-party populat de creaturi şi creaţii. O invitaţie la zâmbet.
Imaginaţia mea invită imaginaţia ta. Vino!

duminică, 27 ianuarie 2013

Periplu elen

Micul nostru Esop a primit in dar o lalea (simbolul orasului Pitesti din Romania) apoi ne-a calauzit prin Grecia. La Atena ne-a prezentat Partenonul si Erehteionul de pe Acropolis, in Argolida ne-a dus la cel mai vechi teatru din Europa - Epidaurus - dupa care am urcat impreuna la fortareata Palamidi de langa Nafplio, de unde se vede insula cu celebrul castel care a servit la realizarea filmarilor pt. "Contele de Monte Cristo". La sfarsit am hoinarit impreuna prin Pireus, pe sub pomii incarcati (la vremea aceasta!) cu un soi de portocale. Un sfarsit de ianuarie minunat in albastrul senin si primavaratic al Greciei.
PS- Salutari copiilor si profesorilor de la Scoala din Perama- Attiki! :)6 comentarii:

 1. :)) Ce dragut e Esop! Foarte ingenios facuta postarea! Si e tare ochios cu laleaua rosie primita in dar :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Esop - micul ghid elen, ne-a făcut un tur pe cinste :)

  RăspundețiȘtergere
 3. In mod sigur trebuie sa fii inzestrat cu talente si calitati speciale ca sa poti creea asa minunatii si sa ai puterea si distinctia de a te bucura nebuneste de lucrurile frumoase din jurul tau.
  Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumos, interesant si deosebita prezentarea facuta!!! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Super fotografii si Esop este un ghid mirific si un gentleman! LIKE!! Mai ales ca la greci au portocale in pom pe timp de iarna!!! Super!! ;) Apropo sa stiti ca eu sunt eleva dumneavoastra la ora de istorie!! Cand o sa ne intalnim sa stiti ca sunt eleva in clasa a-V a, in banca a doua la randul de la mijloc, cu ochelari. Atunci m-ati recunoscut imediat!! ;)

  RăspundețiȘtergere